Το πιο ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό παραδοσιακό ελληνικό ζυμαρικό. Θρεπτικότατος ως προς τη διατροφική του αξία, “μεγάλωσε” γενιές Ελλήνων.
Σε πολλές περιοχές , κυρίως της Β. Ελλάδας, τρώγεται και ως πρωινό. Απολαύστε τον ως σούπα, χυλωμένη ή όχι, με την προσθήκη φέτας ή οποιουδήποτε άλλου ελληνικού τυριού, καθώς και ως συνοδευτικό σε οποιοδήποτε κρεατικό κατσαρόλας.
Συστατικά: αλεύρι σκληρού σίτου, σιμιγδάλι, γάλα, αυγά.
Βάρος: 500γρ.
Βάρος | 0,505 κ. |
---|
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.