Η μαγιά είναι ένα άοσμο υλικό σε μορφή πούδρας με λευκό χρώμα, το οποίο χρησιμοποιείται στο ψήσιμο ως διογκωτικό μέσο σε ζύμες. Μία ελάχιστη ποσότητά της αρκεί (10γρ/750γρ ζύμης) για να ρίξουμε κατευθείαν στο αλεύρι μας, έτσι ώστε όταν θερμανθεί θα διπλασιάσει τον όγκο της ζύμης και θα δώσει ένα ομοιόμορφο και αφράτο αποτέλεσμα στις ζύμες που προστίθεται.
Βάρος | Μ/Δ |
---|---|
weight | 100gr, 50gr |
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.